Maatwerk voor bedrijven

Veelal wordt kantoormeubilair als standaard gezien, weinig spannends en vaak hetzelfde. Bij Caspari is geen enkel product hetzelfde, wellicht het design en ontwerp wel maar de look zal altijd verschillen. Dit komt doordat wij afvalhout gebruiken voor onze producten. Geen plank heeft dezelfde structuur, dit komt doordat de planken van verschillende bomen komen. We bepalen gezamenlijk het ontwerp en nemen u mee in de keuzes die wij hebben voor het type hout.

Waarom Caspari?

Unieke producten van hoogwaardige kwaliteit waarbij er volledig wordt gewerkt aan duurzaamheid. Wil je een keer echt iets anders aan je kantoor of interieur toevoegen dan ben je bij Caspari aan het juiste adres. De meubels voor jouw kantoor maken we helemaal op maat. Naast het unieke interieur voor je bedrijf, bent u ook circulair bezig. Naast dat Caspari werkt aan een Circulaire economie doen wij dit ook op een maatschappelijk betrokken wijze door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel te laten nemen.

De voordelen van werken met Caspari:

  1. Houten Designmeubels op maat!
  2. Meubels met een uniek verhaal!
  3. Je bedrijf doet mee aan social return, door meubels bij ons te laten maken krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een baan!

Onze werkwijze om jouw bedrijf op maat te helpen:

Stap 1: Inventarisatie van uw wensen

We beginnen met een grondige inventarisatie van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een strakke, een landelijke of een stoere uitstraling? Wat voor meubilair heeft u nodig en welke materialen wilt u hierbij inzetten? Waarvoor dienen de meubels en welke maten moet het hebben? We inventariseren al uw wensen.

Stap 2: Houttype bepalen in onze werkplaats

In de tweede stap komt u naar onze werkplaats om het type hout te bepalen dat we voor uw kantoormeubels gaan gebruiken.

Stap 3: Goedkeuring ontwerp

Op basis van uw wensen en keuze in het type hout maken we een ontwerp voor uw kantoormeubilair. Dit ontwerp en het houttype kunt u vervolgens goed bekijken waarna u (naar eventuele aanpassingen) goedkeuring voor de opdracht geeft.

Stap 4: Start productie

We starten met de productie van uw kantoormeubels. We zetten hierin oude materialen om in hoogwaardige kantoormeubilair die niemand heeft! Onze mensen in de Caspari Academy maken voor u de unieke meubels!

Stap 5: Levering kantoormeubilair

Na het afronden van de productie leveren we de meubels bij u op kantoor af! Hierbij ontvangt u een certificaat voor de social return en een terugname document. Wanneer het kantoormeubilair vervangen moet worden, dan nemen wij ze weer terug.

Jouw designmeubel door Caspari?

Op zoek naar een uniek designmeubels voor op kantoor? Schroom niet en vraag een vrijblijvende offerte op.