Collectie

Tafels/ bureaus en kasten waarvan de tafel/bureaubladen gemaakt zijn van oude pallets. Caspari heeft een netwerk opgebouwd van een aantal lokale (bouw)bedrijven die afvalhout gunnen aan ons. Dit kunnen pallets zijn maar het is meer dan pallets alleen. Denk aan balken, latten en platen. Afvalhout wordt gehaald, bij aankomst op onze locatie schoongemaakt, gecontroleerd op bruikbaarheid, gedemonteerd, spijkervrij gemaakt en opgeslagen om te drogen. Na een droogperiode worden de planken geschaafd en recht gezaagd. Daarna zal het hout in productie gaan en zal het een nieuwe bestemming krijgen. Dit kan zijn een tafel in elke vorm die u wenst, een kast of ander meubilair.

Circulaire Bureau- en tafelbladen

Bestaande (oude) bureaubladen worden gebruikt om nieuwe bladen van te maken. Veelal bekleden wij de “oude” bladen met afvalhout van bijvoorbeeld pallets. Bladen kunnen en meerdere vormen en maten worden gemaakt. Wij bepalen vooraf uw wensen en zullen op de vooraf overeengekomen datum het nieuwe blad leveren. Wanneer wij het nieuwe blad leveren nemen wij de bruikbare oude tafelbladen weer mee om deze weer een nieuw leven te geven bij een nieuwe opdrachtgever. Zo is de cirkel weer rond en voorkomen wij dat goede spullen onnodig worden weggegooid!

Circulaire vensterbanken

Een prachtige vensterbank voor in je kantoor of thuis? Dat kan allemaal gemaakt worden van afvalhout. Wij gebruiken verschillende soorten afvalhout. Dit kan zijn palletbalken maar ook balken, latten of houtenplaten. Wij hebben met diverse lokale partijen een overeenkomst om ‘afvalhout’ op te halen. Van dit hout maken wij vensterbanken. U krijgt een uniek product met een prachtig verhaal.

Circulaire wanden

Een prachtige circulaire achterwand voor kantoor, receptie of vergaderruimte. Dat kan allemaal gemaakt worden van afvalhout. Deze wanden zijn in diverse maten, kleuren en afwerkingen op maat te maken. De warme uitstraling van het hout maakt dit tot een mooi element in een ruimte. Wij gebruiken verschillende soorten afvalhout. Dit kan zijn palletplanken. Wij hebben met diverse lokale partijen een overeenkomst om ‘afvalhout’ op te halen. Van dit hout maken wij achterwanden. U krijgt een uniek product met een prachtig verhaal en schitterend eindresultaat.

100% Circulaire Vergadertafel

Deze tafel is 100% Circulair, niet alleen het tafelblad is van afvalhout gemaakt maar ook het onderstel. De boten zijn gemaakt van oude balken die bekleed zijn met oude palletplanken. De tafel kan uiteraard in meerdere kleuren op maat worden gemaakt. Het tafelblad is gemaakt van palletplanken van meer dan 2 meter zodat het blad in lengte 1 geheel heeft.

Circulaire Horecatafels

De tafelbladen en de rand van de tafel zijn gemaakt van oude pallets en oude “afgekeurd” hout van een houtzagerij. Het onderstel is van ijzer en aluminium verkregen via een oudijzerboer. Zo worden alle materialen weer opnieuw gebruikt en krijg je unieke tafels.

Circulaire relatie/ kerstgeschenken

Hoe leuk is het om je klanten en/of medewerkers een kerstgeschenk te geven dat volledig circulair is. Een geschenk met een verhaal. Het is zelfs mogelijk dat we afvalhout van jullie eigen bedrijf gebruiken om deze producten te maken. Maar ook met gewoon afval is het al een mooi gebaar.

Circulaire slaapkamer

Ook kan je bij Caspari-meubels slaapkamer meubilair op maat laten maken. In dit geval van steigerhout gemaakt bed van hoge kwaliteit. Afmetingen worden op aanvraag gemaakt.

Circulaire tafels/kistjes

Prachtige 100% circulaire kisten. Kisten hebben een deksel waardoor je ze kan vullen met diverse artikelen. Gemaakt van de balken van oude pallets.

Vraag direct je offerte op!

2 + 2 = ?